Bijvoorbeeld: 17/09/2019

Zomer in Hasselt

Een sfeervolle binnenstad en levendige buurten. In de zomer valt er altijd iets te beleven: een leuke activiteit met de kinderen, een optreden of gewoon bijpraten met een goed glas. Staycation was nog nooit zo leuk als nu. Hasselt zet in op kleine, fijne en originele dingen!

Om het overzichtelijk te houden zijn de activiteiten ondererdeeld in drie categorieën: muziek, lekker eten en drinken, en familieactiviteiten. Ontdek hier het volledige aanbod:

Genieten!

Bij zomerse temperaturen is het moeilijk om een een terrasje af te slaan. De cafés ontvangen je met open armen, maar ook bij de tijdelijke zomerbars is het heerlijk vertoeven. Met een uitzicht op het water krijg je instant een vakantiegevoel. Wie op vrijdagavond in het centrum belandt, krijgt er zelfs gratis een streepje beiaardmuziek bij. 

Kinderen kunnen Hasselt ontdekken met Schatten van Vlieg! Op tal van locaties ligt een schat verborgen. Ga als een echte speurneus op zoek met de hele familie. Elke week is het markt op dinsdag en donderdag op het Kolonel Dusartplein, maar de zomermaanden vormen natuurlijk de ideale periode voor nog extra (rommel)markten. Denk maar aan de antiek- en brocante markt, Montmartre of Merwt. Kortom, voor ieder wat wils!

    Blijf altijd op de hoogte van onze evenementen!

    Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Ontdek onze partners