Bijvoorbeeld: 15/08/2018

Pukkelpop 2018

Half augustus slaat Pukkelpop zijn tenten weer op in Kiewit. Bijna 200 acts, levende legendes, visionaire alternatieve artiesten maar ook meer lokale bands en dj’s maken hun opwachting op één van de acht podia.

Zoals de laatste jaren de traditie is, wordt het feestje op woensdag - enkel voor mensen met een combi- of donderdagticket - afgetrapt met bands en dj's uit België waaronder Coely, Novastar en Warhaus. Voor de nodige beats zorgen onder meer lokale helden Timmerman en Gewelt.

Op het hoofdpoduim schitteren de volgende dag Kendrick Lamar, Arcade Fire, The War On Drugs, Dua Lipa, Oscar and The Wolf, Travis Scott en N*E*R*D. Nieuw dit jaar: een afterparty-concept voor de fans van 'De Gitaar'. Elke avond, na het einde van de headliner in de Castello-tent, kunnen festivalbezoekers die op zoek zijn naar een alternatief voor de beats er tot vier uur ’s morgens terecht. Platenridders van dienst: Stijn Van de Voorde,  Eppo Janssen, Bram Willems en Goe Vur In Den Otto .

Maar Pukkelpop is meer dan muziek alleen. Op de site van Petit Bazar vind je alles wat met (straat)theater te maken heeft.

De populairste foodtrucks van dit moment staan op Food Wood achter de Marquee. Wie geen zin heeft in de normale friet met mayonaise kan hier met een grote of kleine honger terecht, ook de festivalgangers die liever kiezen voor lekkere veganistische, vegetarische, gluten- en lactosevrije alternatieven.

Cookpit, het hippe pop-uprestaurant/cocktailbar waarbij leerlingen van de Hasseltse hotelschool koken en opdienen, is opnieuw van de partij. Derde keer op rij en ook deze keer met een nog beter zicht op de Main Stage.

van woensdag 15 t/m zaterdag 18 augustus
Pukkelpopweide, Kiewit
€ 205 (combi) / € 100 (dag)

www.pukkelpop.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!