Bijvoorbeeld: 21/04/2019

Foto's kunstfotografe Liesje Reyskens komen tot leven

In het centrum van Hasselt loopt vanaf 1 maart het uniek kunstproject #Decamerone. De Limburgse kunstfotografe Liesje Reyskens toont op tien locaties nieuw fotografisch werk. Maar dat is niet alles. Je kan de foto’s ook tot leven laten komen met je smartphone of tablet. 

Fotografe Liesje Reyskens opent in maart een venster op de liefde en haar uiteenlopende verschijningsvormen. Met fotografische (raam)vertellingen refereert ze in de Hasseltse binnenstad aan thema’s uit Boccaccio’s Decamerone en ontsluit een virtueel realistisch wereld over hartstocht, censuur, rampspoed en levenslust. De foto’s zijn op zich al een streling voor het oog maar Liesje Reyskens voegde er een extra dimensie aan toe. Als je haar app installeert en je mobieltje voor de foto’s houdt komen ze in beweging.

Letterpret in het portret

Het project biedt een extra leuke uitdaging voor de kinderen. In elk beeld zit een letter verstopt. Met alle letters kunnen ze een Japans woord vormen. Wie met het antwoord naar Toerisme Hasselt gaat, ontvangt een verrassing.

van 1 maart t/m 31 mei in de Hasseltse binnenstad 

Het plannetje met de locaties en meer info vind je terug op:

www.uitinhasselt.be/liesjereyskens

 Het plannetje is ook gratis te verkrijgen bij

Toerisme Hasselt, Maastrichterstraat 59 - 011 23 95 40

Openingsuren:

9u -18u (ma t/m vr), 10u – 18u (za) en 10u – 16u (zo)

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Ontdek onze partners