Bijvoorbeeld: 11/09/2018

Solidaire kerstactie 't geefpleintje' Hasselt

Solidaire kerstactie 't geefpleintje' Hasselt

Markt of braderie
Samenleving
Korte omschrijving
Beste geefplein-liefhebbers,
Lange beschrijving
Beste geefplein-liefhebbers,

Op zaterdag 16 december 2017 van 11u tot 16u toveren we het van Veldekeplein aan de Dorpsstraat in Hasselt naar traditionele gewoonte weer om in ‘t Geefpleintje!

Speelgoed, kleding, schoenen, huisraad, ... dat je zelf niet meer gebruikt en in propere, goede staat is, mag je vanaf 10u30 (tot 15u) naar 't Geefpleintje brengen. Vrijwilligers tonen je waar je de spulletjes kunt leggen.

Tussen 11u en 16u is iedereen welkom om te komen snuisteren op het pleintje. Kan je iets gebruiken van de spulletjes die uitgestald liggen, dan ben je vrij om dit mee te nemen.

Je mag ook altijd iets lekkers meebrengen voor onze Geef-tafel. Zo wordt het een gezellig festijn waar alles draait om kringloopdenken en geven en delen met elkaar! De Oxfam Wereldwinkel zorgt voor heerlijke koffie. De Wroeter maakt verse soep en bakkerij Depaifve bakt voor ons de stokbroden. De vereniging 'Zonder Honger Naar Bed Hasselt' zorgt voor cupcakes en tal van andere vrijwilligers zorgen voor taarten en wafels, gebakken met een peperkoeken hart. Welkom om onze geeftafel aan te vullen met drankjes, zoetige en hartige lekkernijen.

Er is kinderanimatie voorzien, zoals grimmen & een cajon-workshop. En, je kan er dit jaar zelfs je haren laten verzorgen, nl. wassen, knippen, trimmen, föhnen … onze vrijwillige kapsters staan klaar met schaar en kam! :-)

Straatmuzikanten zorgen voor een gezellige sfeer en er is enorm veel ruimte voor een babbel, plezier en vertier. We hebben een open podium, dus iedereen welkom om iets te brengen.

Van harte!

Tot snel, tot zaterdag 16 december 2017 ...

’t Geefpleintje-team ♥

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
tot
Waar
Aan het pleintje bij het standbeeld van Henric Van Veldeke
Dorpsstraat
3500 Hasselt
Toon kaart
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!