Bijvoorbeeld: 20/08/2019

Jaarexpo 2018 I 2019

Event detail

Jaarexpo 2018 I 2019

Tentoonstelling
Meerdere kunstvormen
Korte omschrijving
De kunstwerken van de vele leerlingen die het afgelopen schooljaar les volgden, kan je einde juni opnieuw bezoeken tijdens de jaarexpo van de academie.
Lange beschrijving
De kunstwerken van de vele leerlingen die het afgelopen schooljaar les volgden, kan je einde juni opnieuw bezoeken tijdens de jaarexpo van de academie.
Een speciale plek hebben de leerlingen die afstuderen. De resultaten van groot tot klein tonen we in de academiegalerie, de ateliers, de klaslokalen en in de gangen van de academie. Ook in diverse tentoonstellingsruimtes in de binnenstad kan je gaan kijken naar afstudeerprojecten van leerlingen van de academie: in “Zaal onder de Toren” , “Studio Stad” en bij “ galerie X-Concept”.
Droom je er ook van te kunnen modeltekenen, boetseren, schilderen, beeldhouwen, een lamp te ontwerpen, een mooie illustratie te maken, … ?
Ook voor wie maar 1 moment kan vrijmaken tijdens de week, hebben we opleidingen van 4u/week. Kom zeker kijken en ontdek de vele mogelijkheden.
Van 22 juni tot en met 26 juni is de Academie samen met “Zaal onder de Toren” open op zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur en maandag, dinsdag en woensdag van 18 tot 22 uur. In “galerie X-Concept” en "Studio Stad" kan je terecht van 12 tot 18 uur.
Voor de kinderen en jongeren is er in de Academie op zaterdag 22 juni tussen 14u00 en 17u00 de 4de EXPO Happening “1000 sterren en planeten”.
Voor de volwassenen: Infodagen op zaterdag 22 juni van 10 tot 16 uur en zondag 23 juni van 10 tot 16 uur.

Facebook: https://www.facebook.com/AcademieHasselt

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
  Waar
  Stedelijke Academie voor Schone Kunsten Hasselt
  Kunstlaan 12
  3500 Hasselt
  Toon kaart
  Prijs
  gratis
  Basistarief: 0,00 €
  Organisator
  Stedelijke Academie voor Schone Kunsten

  Blijf altijd op de hoogte van onze evenementen!

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  Ontdek onze partners