Bijvoorbeeld: 21/08/2018

Foodtruckfestival SMA(A)K - Hasselt

Foodtruckfestival SMA(A)K - Hasselt

Festival
Korte omschrijving
Het gezellige foodtruckfestival SMA(A)K tovert het hele weekend het Molenpoortplein om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant.
Lange beschrijving
Het gezellige foodtruckfestival SMA(A)K tovert het hele weekend het Molenpoortplein om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant.

Hippe foodtrucks, lekkere drankjes, gezellige picknicktafels, kinderanimatie, live - optredens, ... nog meer redenen om af te zakken naar Hasselt! Bovendien is de toegang gratis!

Als bezoeker van smaakfestival word je ondergedompeld in een smaakvolle droomwereld. De ideale plaats om met vrienden en familie te onthaasten en vooral heerlijk te genieten van al dat lekkers. Dit alles valt bovendien samen met de koopjesdagen in de stad!

Van de allerkleinste mondjes tot de zevende maag van grote eters en van Aziatisch tot Zuid-Amerikaans: op sma(a)kfestival vindt iedereen iets naar zijn goesting. Onze foodtruckers serveren de smaakvolste gerechten en bruisendste drankjes.
Een gin-tonic, een glaasje bubbels of toch liever een frisse pint? Santé!

Maar SMA(A)K is méér dan heerlijke streetfood & drinks.

MUSIC & DANCE
Hippe beats, rock-‘n-roll, ... onze platenspeler draait op volle toeren.
Met Joe Hardy brengen we op vrijdag 29/06 alvast heel veel sfeer in de binnenstad! Of zet je liever je beste beentje voor tijdens onze rock & rollessen op zondag? Of eerder rustig genieten van de vele live – optredens doorheen het weekend?

KIDS
Ook de allerkleinsten blijven niet op hun honger zitten: grote speelblokken, een springkasteel, kindergrime, een speelbox & heel veel leuke spelletjes. Kinderen baas op SMA(A)K!

JOE HARDY
Hello sma(a)kmakers, niemand minder dan JOE HARDY komt naar SMA(A)K! Dit Vlaams muzikaal wonder brengt de grootste Vlaamse klassiekers & ambiancenummers speciaal voor jou! Waar anders dan op foodtruckfestival SMA(A)K kan je genieten van een heerlijke spaghetti bolognaise & meedoen met de polonaise … hopla? Kom samen met je vrienden een pintje (of iets anders) drinken, iets lekkers eten & luidkeels meezingen samen met JOE!
Place to be: Molenpoortplein (aan de Primark) om 20u00

GRATIS INKOM
Hét hoofdingrediënt? Beleving die áltijd naar meer smaakt. En de toegang, die is volledig gratis.

OPENINGSUREN
Donderdag 28 juni: 12u00 tot 23u00
Vrijdag 29 juni: 12u00 tot 23u00
Zaterdag 30 juni: 12u00 tot 23u00
Zondag 01 juli: 12u00 tot 21u00

LOCATIE
Molenpoortplein
3500 Hasselt
Proef de gezelligheid!
Meer info op smaakfestival.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
  Waar
  Molenpoort
  1
  3500 Hasselt
  Toon kaart
  Prijs
  gratis
  Basistarief: 0,00 €
  Organisator
  SMAAK - foodtruckfestival

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief!